Earthle Earthing Laken (203x99cm) - Handleiding

Gebruik van het aardingslaken:

1. Haal het aardingslaken uit de verpakking:


2. Leg het laken over je matras heen (in de lengte of breedte van het bed):

3. Verbind het uiteinde van de aardingskabel met de aardingsknop op het aardingslaken:

4. Steek de stekker van de aardingskabel in een geaard stopcontact. Geen geaard stopcontact in huis? Bestel dan onze aardingspin mee om alsnog binnen te kunnen aarden (zonder stopcontact):

5. Gebruik eventueel een hoeslaken er overheen, maar maak bij voorkeur direct huidcontact met het Earthle Earthing Laken voor het beste effect:

6. 30 à 40 minuten per dag contact met de kussensloop is genoeg om het genezingsproces van het ‘aarden’ te ervaren. Een nacht slaap is daarom ruim voldoende. Te veel aarding bestaat niet.

Hoe was je het laken?

Het laken bestaat voor 95% uit katoen (100% bio) en 5% uit zilveren vezels. Je kunt het laken zoveel je maar wilt wassen op 40° in de wasmachine (soms eens op 60° als er vlekken zijn), met een wasproduct zonder chloorhoudend bleekmiddel. Drogen in de droger kan (op laagste stand), maar bij voorkeur laten drogen zonder een droger zodat het laken langer meegaat.

Hoe weet je of een stopcontact geaard is?

Een geaard stopcontact bevat naast de twee gaatjes ook twee ijzeren pennetjes, één aan de bovenkant en één aan de onderkant van het stopcontact. Bij een niet-geaard stopcontact zie je alleen de twee gaatjes waar je de stekker insteekt. Hieronder een afbeelding van een geaard en niet-geaard stopcontact.

Klik hier om het aardingslaken te bestellen. Vragen? Bekijk hier onze pagina met veelgestelde vragen of klik hier om contact met ons op te nemen.