Earthle Earthing Yoga Mat (183x63cm) - Handleiding


Gebruik van de aardingsslaapmat:

1. Haal de mat uit de verpakking:

 

2. Verbind het uiteinde van de aardingskabel met de aardingsknop op de mat:

3. Steek de stekker van de aardingskabel in een geaard stopcontact. Geen geaard stopcontact in huis? Bestel dan onze aardingspin mee om alsnog binnen te kunnen aarden (zonder stopcontact):

4. Rol de mat uit en maak bij voorkeur direct huidcontact met de mat (bijv. via handen of voeten) voor het beste effect. 30 à 40 minuten per dag contact met de mat is genoeg om het genezingsproces van het ‘aarden’ te ervaren. Te veel aarding bestaat niet:

5. Neem de mat gemakkelijk mee op reis of naar de sportschool in de handige opbergtas:

Hoe maak je de mat schoon?

De mat is gemaakt 100% vegan kunstleer. Schoonmaken van de mat kan het beste met een zachte, natuurlijke zeep, verdund met veel water. Wrijf de mat in met een vochtige (niet schurende) doek of zachte spons.

Hoe weet je of een stopcontact geaard is?

Een geaard stopcontact bevat naast de twee gaatjes ook twee ijzeren pennetjes, één aan de bovenkant en één aan de onderkant van het stopcontact. Bij een niet-geaard stopcontact zie je alleen de twee gaatjes waar je de stekker insteekt. Hieronder een afbeelding van een geaard en niet-geaard stopcontact.


Klik hier om de yoga mat te bestellen. Vragen? Bekijk hier onze pagina met veelgestelde vragen of klik hier om contact met ons op te nemen.