Earthle Earthing Slaapmat (185x137cm) - Handleiding


Gebruik van de aardingsslaapmat:

1. Haal de mat uit de verpakking:

2. Leg de slaapmat op je matras en gebruik de elastische spanbanden om de mat op z’n plek te houden:

3. Verbind het uiteinde van de aardingskabel met de aardingsknop op de mat:

4. Steek de stekker van de aardingskabel in een geaard stopcontact. Geen geaard stopcontact in huis? Bestel dan onze aardingspin mee om alsnog binnen te kunnen aarden (zonder stopcontact):

5. Gebruik eventueel een hoeslaken er overheen, maar maak bij voorkeur direct huidcontact met de mat (bijv. via handen of voeten) voor het beste effect:

6. 30 à 40 minuten per dag contact met de mat is genoeg om het genezingsproces van het ‘aarden’ te ervaren. Een nacht slaap is daarom ruim voldoende. Te veel aarding bestaat niet.

Hoe maak je de mat schoon?

De mat is gemaakt 100% vegan kunstleer. Schoonmaken van de mat kan het beste met een zachte, natuurlijke zeep, verdund met veel water. Wrijf de mat in met een vochtige (niet schurende) doek of zachte spons.

Hoe weet je of een stopcontact geaard is?

Een geaard stopcontact bevat naast de twee gaatjes ook twee ijzeren pennetjes, één aan de bovenkant en één aan de onderkant van het stopcontact. Bij een niet-geaard stopcontact zie je alleen de twee gaatjes waar je de stekker insteekt. Hieronder een afbeelding van een geaard en niet-geaard stopcontact.


Klik hier om de aardingsslaapmat te bestellen. Vragen? Bekijk hier onze pagina met veelgestelde vragen of klik hier om contact met ons op te nemen.